Hrvatski radio

Radio Rijeka

Velika pobjednička fešta: Riječani na Korzu dočekali Rabuzinovo sunce!

23.05.2019.

02:11

Autor: Dora Vujnović

Doček nogometaša Rijeke nakon osvojenog kupa (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

Doček nogometaša Rijeke nakon osvojenog kupa (Foto: Nel Pavletić / Pixsell)

Foto: - / -

Riječani su večeras na Korzu dočekali osvajače kupa u velikom broju! Više od tri tisuće ljudi pjesmom i navijanjem pozdravilo je nogometaše Rijeke, koji su se s balkona Radio Rijeke obratili navijačima. "Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, riječko ono jeeee, i ove godine...!", odjekivalo je Korzom.

Navijačima su se obratili Simon Sluga, Zoran Kvržić, Ivan Lepinjica, Aleksander Gorgon i Andrej Prskalo. Trener Igor Bišćan je poručio: "Ponosan sam na ove dečke i vidimo se iduće sezone!"

"Kantrida! Kantrida!", povikali su navijači kada se na balkonu pojavio predsjednik kluba Damir Mišković, na što im je on odgovorio "da se na tome intenzivno radi".

"Sve nam je do sad uspjelo, i dat ćemo sve od sebe!", poručio je Mišković, koji se u svome govoru prisjetio prerano preminuloga sportskog novinara Radio Rijeke Korada Vujnovića te dodao da je siguran kako je negdje gore i on sretan.

Pogledajte kako je bilo na Korzu i pri dolasku osvajača Kupa Hrvatske u našu zgradu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.