Hrvatski radio

Radio Rijeka

Veliki obrat, Anas Sharbini sutra potpisuje

23.05.2013.

18:32

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Potpis na dvogodišnji ugovor s bijelima s opcijom produženja na još jednu sezonu Anas će staviti sutra.

Veliki obrat, još jedan, kada je u pitanju povratak Anasa Sharbinija na Kantridu. Anas će nositi bijeli dres iduće dvije sezone, s mogućnošću produženja za još jednu.

Prevladala je njegova velika želja za povratkom. Prilagodio je svoje financijske zahtjeve našim okvirima i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan što smo ovu priču uspješno priveli kraju, rekao je sportski direktor bijelih Srećko Juričić.

Prije nekoliko dana pregovori su prekinuti, nije došlo do dogovora. Velika obostrana želja za postizanjem konačnom dogovora ipak je na kraju urodila plodom. Tome ide u prilog informacija koja nije došla niti iz klupskog niti iz okruženja obitelji Sharbini. Sharbiniji su na stolu imali ugovor talijanskog A ligaša vrijedan 850 000 Eura za dvije sezone. Jamal, koji vodi brigu o Anasovoj karijeri, odbio je rekavši: Odlična ponuda, ali Anas želi samo u Rijeku.

Sretan sam što sam se vratio na Kantridu. Sretan sam jer ću opet igrati nogomet na vrhunskom nivou, kratak je bio Anas ne skrivajući zadovoljstvo, ali i olakšanje.

Bijeli će u novu sezonu ući jači za kvalitetnog igrača kakvog si u ovom trenutku na tržištu ne mogu priuštiti. Na redu je Matjaž Kek. Anas dugo nije igrao u skladu sa svojim mogućnostima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.