Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vešović: Ako netko unaprijed mora biti prvi, nek' nam kažu

03.12.2016.

18:04

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Neporaženi smo i svi žele naš skalp, ali neka to bude na korektan način, a ne ovako. Čitava Hrvatska je vidjela što se događalo. Ako je nekome cilj da neka momčad unaprijed bude prva, neka nam se kaže pa ćemo mi ostali igrati našu ligu, rekao je Vešović.

Bio je Matjaž Kek nakon utakmice neuobičajeno miran. No njegovi igrači, prolazeći kroz mix zonu, nisu mogli suspregnuti ljutnju i bijes. I to svi odreda. Neki, kojima je ovo bio prvi ogled u Maksimiru, nisu se mogli načuditi. Sklapali su ruke i pogledom oko sebe tražili potvrdu da se sve što su vidjeli uistinu i dogodilo.

Suđenje je očigledno bilo protiv nas. U nastavku se sudački vjetar osjetno promijenio. Za mene je ovo nešto potpuno novo, ovako nešto sramotno nisam nikada u karijeri doživio. Ali, sačuvali smo šest bodova prednosti, rekao je Ivan Martić.

Jedan od onih koji nije ni pokušao sakriti svoje razočaranje sudačkim kriterijem bio je Marko Vešović.

Ovo je derbi, tu je motiv i želja, ali i pored ovoga što se događa oko nas, mi ćemo biti prvi. Unatoč tome. Bit ćemo jesenski prvaci, imamo kvalitetu, najbolji smo i to smo dokazali. Neporaženi smo i svi žele naš skalp, ali neka to bude na korektan način, a ne ovako. Čitava Hrvatska je vidjela što se događalo. Ako je nekome cilj da neka momčad unaprijed bude prva, neka nam se kaže pa ćemo mi ostali igrati našu ligu. U odnosu na okolnosti, zadovoljni smo bodom. Da smo kompletni i da imamo što imaju drugi, neću reći što, mi jednostavno nemamo konkurenciju u ovoj ligi, rekao je Vešović.

Razočaran je bio i Filip Bradarić.

Šteta za priliku u 89’. Bio je to zicer. Svi govore da moram zabijati, ali mali pad koncentraciej i umor učinili su da je lopta otišla u krivu stranu mreže. Uobičajeno je da Modri imaju pomoć sa strane i za nas je to normalno, ali to samo govori koliko smo jaki i koliko ova momčad toga može donijeti. Imamo još dva kola, bit ćemo jesenski prvaci, a imamo i velike izglede za slavlje na kraju, rekao je Bradarić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.