Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vešović: Ovako to izgleda kada igramo trijezni

31.05.2017.

23:19

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pokazali smo još jednom da smo najbolji kad je najvažnije. Neka nitko više ne sumnja u nas. Jedan zagrebački novinar rekao mi je u Maksimiru: Dobili ste porciju. Ako je porcija to što smo igrali pijani, ovo je dokaz da smo jaki kad smo trijezni, rekao je Vešović

Kratko i bučno proslavili su nogometaši Rijeke drugi ovosezonski trofej, duplu krunu. Među prvima jer kroz miks zonu pred novinare izašao Marko Vešović.

Zasluženo, dominantno i šampionski. Pokazali smo još jednom da smo najbolji kad je najvažnije. Neka nitko više ne sumnja u nas. Jedan zagrebački novinar rekao mi je u Maksimiru: Dobili ste porciju. Ako je porcija to što smo igrali pijani, ovo je dokaz da smo jaki kad smo trijezni. Ovako to izgleda kad igramo trijezni. Bog je velik i sve vidi, rekao je Vešović.

Osmijeh s lica nije skidao niti Filip Bradarić.

A što da kažem nakon ovakve sezone i duple krune. Dokazali smo da smo najbolji. Nakon onog poraza od Lokomotive mediji su nas pljucali i počelo se pisati da nećemo izdržati, a mi smo se u svlačionici dogovorili da ćemo baš tad pokazati karakter i osvojiti duplu krunu. I evo, sve smo uzeli. Ovo je karakterna ekipa, rekao je Bradarić.

S  makedonskom zastavom oko vrata iz svlačionice je izašao Stefan Ristovski.

Rijeka je najbolje od svega! Znate li vi to? Sve smo uzeli, a ako ima još koji trofej, dajte da odigramo. Ali znate što, još od prvog dana od kada sam došao u Rijeku, znao sam da će doći ovaj dana. Zato sam cijelim srcem igrao do kraja, ovi su ljudi zaslužili ovo, kazivao je oduševljeni Ristovski.

Dvostruki strijelac Mario Gavranović nakon dugo vremena, nije skidao osmijeh s lica.

Danas smo pokazali ono to smo pokazivali cijele sezone i zasluženo smo osvojili ovaj trofej. Povukli smo se u karantenu. Odličan je posao obavio naš trener, obavili smo vrhunsku pripremu, smirio nas je i večeras smo zasluženo osvojili kup, rekao je Gavranović koji, kako kaže, sada razmišlja samo o subotnjem vjenčanju i sedmodnevnom odmoru. Zasluženom!

To ste sad vidjeli i nikad više!, rekao je Zdravko Mamić nakon susreta u Varaždinu. Ovo ne umanjuje uspjeh Rijeke na čijem osvajanju prvenstva i kupa nema ni najmanje mrlje. Ali poručujem njima i svima drugima, sad i više nikad. Ćao, završio je Mamić. 

Nije želio predsjednik Bijelih Damir Mišković komentirati ovu izjavu. 

Nama će se druge godine biti teško parirati Dinamu, ali dok sam ja ovdje, trudit ćemo se. Nisam čuo što je Mamić rekao, ali ja se takvim stvarima ne bavim, to iza kulisa štzo se događalo ja nisam čuo, završio je Mišković. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.