Hrvatski radio

Radio Rijeka

Goran Tomić više nije trener HNK Rijeke

28.05.2022.

10:59

Autor: Radio Rijeka

Goran Tomić

Goran Tomić

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL

Nakon završetka prvenstvene sezone i finala Kupa Hrvatske, HNK Rijeka i Goran Tomić dogovorili su sporazuman raskid suradnje.

Tomić je trenerom Rijeke postao početkom ožujka 2021. godine te je u završnici sezone odveo Rijeku do trećeg mjesta u prvenstvu. 


Ove sezone Rijeka je stigla do play-offa Konferencijske lige, ostvarila plasman u finale Kupa Hrvatske te u končanici osvojila četvrto mjesto u HNL-u.

Na početku želim istaknuti da je do dogovora došlo na moju inicijativu i hvala HNK Rijeka što mi je izašao ususret.

Goran Tomić

Tomić se zahvalio svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Robertu Palikuči i Ivanu Manceu, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, legendi kluba Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. 

Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao jedan predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci.

Goran Tomić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.