Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vijest s Rujevice: Dragan Tadić više nije trener Rijeke

16.08.2022.

13:10

Autor: Radio Rijeka

Dragan Tadić

Dragan Tadić

Foto: HTV / HRT

Dragan Tadić više nije trener nogometaša Rijeke, objavio je klub u priopćenju.

HNK Rijeka obavještava javnost da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi. Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 u nedjelju voditi Fausto Budicin.


Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone, nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice, porazi od Lokomotive i Slaven Belupa, te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige.


– Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim se zahvaliti svima, predsjedniku Damiru Miškoviću na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojim sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone, rekao je Dragan Tadić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.