Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vikend na Krimeji u znaku Orijent kupa

18.06.2020.

13:46

Autor: Ivan Ribarić

Foto: NK Orijent 1919

Foto: NK Orijent 1919

Foto: - / -

Nakon više od tri mjeseca nogomet se ponovno vraća na Krimeju. Iako nije riječ o prvoj ekipi Orijenta 1919, na Krimeji će se odigrati mini-nogometni turnir Orijent Kup između četiri nogometne škole uz prigodno druženje.

Priopćenje kluba o turniru prenosimo u cjelosti:

Iza nas su 3 duga mjeseca bez nogometa, svakodnevnog treniranja, druženja na zelenom travnjaku, ali i van njega... Više od 90 dana bala se nije pikala, niti takala na našoj Krimeji.

Upravo zato vas s posebnim veseljem pozivamo da nam se, ove subote i nedjelje, pridružite na Mini nogometnom turniru, Orijent Kup, s početkom u 9 sati. Na turniru, pored črljeno-belih, sudjeluju i nogometaši NK Toretta, NK Lokomotiva te Nogometne škole 1. gol.

Dođite, podržite i navijajte za male sportaše velikog duha i hrabrosti! Cilj ovoga turnira jest, prije svega, druženje i igra naše djece, a sve kako bi našim najmlađim nogometašima ovaj neobičan period života i sam kraj školske godine učinili pozitivnijim i radosnijim. Pozivamo sve naše nogometaše i njihove roditelje da dođu u subotu i nedjelju na još jedno lijepo, zajedničko druženje na Krimeji i naravno u Orijentovom Ognjišću. Samo ORIJENT!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.