Hrvatski radio

Radio Rijeka

Župarić: Najvjerojatnije već sutra dolazim u Rijeku

17.01.2017.

21:22

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Čekam obavijest da su klubovi potpisali ugovr između sebe i krećem za Rijeku. Nadam se da će to biti već sutra. Sviđa mi se ta priča oko Rijek,i imam tamo puno prijatelja, a sviđa mi se i grad. Nekoliko sam puta bio posjetiti Mitrovića i zaista mi se svidjelo, rekao je Župarić.

Dario Župarić na korak je od Rijeke. Prema neslužbenim informacijama pregovori u trokutu Rijeka - Pescara - igrač privedeni su kraju. Potvrdio je to i sam Župarić.

Čekam obavijest da su klubovi potpisali ugovr između sebe i krećem za Rijeku. Nadam se da će to biti već sutra, kratko je rekao 24- godišnji središnji branič.

Dobra volja i želja u ovim pregovorima postojala je na obje strane.

Ove zime pojavila se opcija posudbe u Tursku, u Kasimpašu, ali je to Pescara stopirala. U međuvremenu sam odigrao utakmicu u Napulju i za mene je ovako ispalo bolje. Jer sviđa mi se ta priča oko Rijeke i odmah mi se svidjela ideja da dođem u Rijeku. Zanimljiva je ta borba za prvaka, ali tu ništa još nije riješeno, ima se još puno za igrati. U Rijeci imam puno prijatelja, a sviđa mi se i grad. Nekoliko sam puta posjetio Mitrovića i zaista mi se svidio, rekao je Župarić.

Ne dođe li do neočekivanih obrata, u slijedeća dva dana trebale bi biti dovršene sve formalnosti oko potpisivanja ugovora o posudbi do ljeta s opcijom prvootkupa.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.