Hrvatski radio

Radio Rijeka

15. Kvarnerić večeras u Ravnoj Gori. Kako je bilo sinoć u Rijeci?

08.10.2016.

15:49

Autor: Albert Petrović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Završna večer 15. Kvarnerića večeras u Ravnoj Gori - organizatori kažu bit će i posljednja večer tog festivala ikad. Pobjednice prve večeri u Rijeci, nagradu za interpretaciju koju dodjeljuje Radio Rijeka: Marija Blečić i Medea Market Sindik.

Večeras se u Ravnoj Gori održava završna večer petnaestog, kako kažu organizatori, posljednjeg Kvarnerića. Na dječjem festivalu koji donosi kantautorske radove na mikrodijalektima područja u kojem se nalaze škole, sudjeluje 240 djece koja su podijeljena u kategorije ispod i iznad jedanaest godina.

Na sinoćnjoj, prvoj večeri u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, u Rijeci, nagradu za interpretaciju koju dodjeljuje Radio Rijeka dobila je Marija Blečić u konkurenciji do 11 godina, a u starijoj konkurenciji nagrađena je Medea Market Sindik.

Program u Ravnoj Gori počet će u 18:30. Voditelji su Lena Stojiljković i Alen Polić koji sudjeluje i u revijalnom programu uz Antonelu Doko, Antonija Krištofića, Eni Jurišić i Mateu Dujmović - sve redom djecu Kvarnerića.

Predsjednica Udruge Melodije Kvarnera i festivalskog organizacijskog odbora Milka Čakarun Lenac i mlada pjevačica Medea Market Sindik, sinoć u HKD-u, večeras u Ravnoj Gori, a između toga u programu Radio Rijeke, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.