Hrvatski radio

Radio Rijeka

5. etapa utrke "Cro Race 2019" sutra u Rijeci, zatvaraju se prometnice

04.10.2019.

12:41

Autor: HRT - Radio Rijeka

Jučerašnja 3. etapa utrke (Fotot: Pixsell)

Jučerašnja 3. etapa utrke (Fotot: Pixsell)

Foto: - / -

Sutra će kroz Rijeku proći sudionici Međunarodne biciklističke utrke "Cro Race 2019" te će za sav promet privremeno biti zatvorena dionica ceste od Preluka do Fiumare u vremenu od 13 do 14:30 sati, kao i prometnice na prilazima gradu, u terminima prolaska biciklista tim dionicama.

Biciklisti će proći i Korzom te se mole svi građani da poštuju upute službenih osoba i postavljene ograde/označeni prostor te da se ne kreću sredinom Korza u očekivanom vremenu prolaska biciklista. Privremeno će se ukinuti i autobusna stanica "kod starog Kraša", od 13 do 14 sati.

U središtu grada, kolona biciklista se očekuje oko 13.30 sati iz pravca Trpimirove ul., dalje Adamićevom ul. do Trga Republike Hrvatske gdje ulaze na Korzo, kod Gradske knjižnice izlaze na Scarpinu ulicu, utrka se nastavlja Fiumarom te u Ulicu Franje Račkog prema cilju na Platku.

Za vrijeme prolaska kolone biciklista gradskim prometnicama, promet se zatvara za sva vozila uključujući i javni gradski prijevoz. Mogućnost prolaza omogućit će se samo hitnim službama.

Regulaciju prometa provodit će djelatnici PU Primorsko – goranske koji građanima preporučaju da se u prometu koriste prometnicama tzv. "sjevernog koridora" (dionicom Grohovčeva – Fiorella la Guardia – Pomerio), odnosno da se, ukoliko je moguće, koriste riječkom zaobilaznicom u oba smjera.

Inače, 5. etapa utrke počinje u Rapcu u 10:45 sati, prolazi kroz Labin, Maslinica, Valamar, PP Učka, Rijeka, Opatija, Čavle, NP Risnjak s ciljem na Platku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.