Hrvatski radio

Radio Rijeka

77 nam je godina tek

16.09.2022.

00:24

Autor: Alen Čemeljić

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Radio Rijeka danas slavi svoj 77. rođendan, a kažu da je sedam čarobni broj.

Radio Rijeka je, dakle, u svom rođendanu spojila dvije sedmice i to u godini kada nosi titulu Radio godine u Hrvatskoj, pa bi mogli u skladu s tim reći da i program Radio Rijeke ima neku čaroliju. I to ne samo ove godine već godinama unazad. 


Radio koji je više od radija, radio koji nije samo glazba, emisije i informacije već i radio od kojeg njegovi slušatelji često traže pomoć, radio kojeg se sluša i radio kojeg se voli. I tako već desetljećima. 


Prošla je Radio Rijeka kroz protekle godine bolja i lošija razdoblja, program je skraćivan i produžavan, odlazili su ljudi koji su na Radio Rijeci naučili posao u neke druge medije, smanjivala se čujnost, bilo je i ljudskih tragičnih gubitaka koje nikada nismo do kraja preboljeli, ali program Radio Rijeke je uvijek išao dalje. 


Radio Rijeka iz svega toga izlazila je još jača i još slušanija. S nekim novim glasovima u eteru i s nekim novim imenima u programskoj režiji zajedno s veteranskim imenima i prezimenima koja već desetljećima vladaju eterom Radio Rijeke.


Trenutno smo ekipa u kojoj ima dosta iskustva, ali i mladosti. Za ekipu Radio Rijeke trenutno igraju: Ferlin, Neva, Jurić, Joso, Albert, Tatjana, Olivera, Iva, Čemo, Matea, Vedrana, Ivan, Neno, Selina, Gianfranco, Branko, Lucijan, Linda, Ana Marija, Sanja, Lucija, Pero, Goran, Damir, Sajo, Domagoj, Deni, Hana i Meri, čekamo da nam se vrate Iva i Nara, a redovito su s nama i s Vama cijenjeni slušatelji i Lena, Zima, Dražen, Aleksandra, Irena, Igor, Rajka, Damir, Josipa, Mario, Anja, Ivan, Ivona, Šošo, Stipe, Nikolina, Danijela, Matija, Marijana, Voljen, Helga, Marta.


I svi zajedno radimo na tome da Radio Rijeka i dalje ostane Vaš svakodnevni suputnik u ovim nimalo lakim vremenima, da i dalje ostane radio kojem se vjeruje, da i dalje bude prepoznatljiv po svom jinglu koji kaže: Nije radio sve što svira!

Torta za 77. rođendan Radio Rijeke

Torta za 77. rođendan Radio Rijeke

Foto: - / Radio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.