Hrvatski radio

Radio Rijeka

Adrej Poropat i Sandro Vizler novi su članovi PGS-a

25.11.2020.

11:14

Autor: Neva Funčić

Primorsko-goranski savez (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Primorsko-goranski savez (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Primorsko-goranski savez predstavio je pojačanja u svojim redovima: u PGS su uoči lokalnih izbora prešli donedavni članovi HNS-a -riječki vijećnik Sandro Vizler i predsjednik riječkog Gradskog vijeća Andrej Poropat.

Nakon osamnaest godina u Hrvatskoj narodnoj stranci, Andrej Poropat se odlučio za promjenu stranačkog dresa. "Programski smo dobro surađivali i ranije, a Primorsko-goranski savez je logičan nastavak propmišljanja razvoja Rijeke i okolice, koje trenutno u HNS-u nije moguće", rekao je Poropat koji ističe da je u PGS-u prepoznao ljude koji rade za grad na bilo kojem mjestu. "Šute, a rade. S takvim ljudima želim raditi i od njih učiti", kaže Poropat.

I riječki gradski vijećnik Sandro Vizler, koji je u HNS-u proveo sedamnaest godina, ističe slične motive. Kaže kako je PGS stanka normalnih i poštenih ljudi, s kojima su već surađivali prigodom izbora za članove mjesnih odbora te u ancijama za ukidanje mostarine na Krčkom mostu.
Predsjednik PGS-a Darijo Vasilić poželio je dobrodošlicu novim članovima, s kojima je klub PGS-a u riječkom gradskom vijeću narastao na pet članova. Kaže kako njihovim dolaskom stranka dobiva izgrađene političare i značajno pojačanje uoči lokalnih izbora iduće godine.

Poslušajte PGS-ovu konferenciju za novinare:

Poropat, Vizler i Vasilić, pripremila Neva Funčić

Galerija
Primorsko-goranski savez (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka), Foto: -/-
Andrej Poropat (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka), Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.