Hrvatski radio

Radio Rijeka

Adventiranje kod Kazališta pun pogodak

27.11.2021.

15:21

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Vedran Babić

Foto: Vedran Babić

Foto: - / -

Paljenjem lampica otvoreno je prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta, a već prvog dana Adventiranje se pokazalo kao pun pogodak, obzirom na atmosferu i ponudu adventskih delicije od strane renomiranih chefova.

Verdijeva ulica zablistala je brojnim dekoracijama, ali ipak pažnju svih posjetitelja, a pogotovo kada je riječ o mališanima, privukla je prekrasna svjetleća kočija. Gastro ponuda na Adventiranju kod Kazališta jednostavno je mamila posjetitelje da isprobaju njihove maštovite specijalitete.

Kuća kobasica se istaknula svojom gourmet ponudom kobasica prema receptima chefa Mate Jankovića. U Rijeku se vratio Picnic Mingle & Fun, sa svima već dobro poznatim specijalitetima, riječ je o Blacky burgeru i mekanim obrazima, zatim se uživalo u specijalitetima NOSH Cosmopolitan Food-a, među kojima se posebno istaknula riblja kobasica, a pažnju su privukla i aromatizirana pačja prsa u brioche pecivu. Kućica Deni Srdoča posjetitelje je privukla mljevenim junećim rebrima u egg rollu, a pozitivnih kritika nije nedostajalo ni njihovim pohanim raviolima punjenim bakalarom. Neodoljive slastice pripremale su se na adventskoj kućici Di Mare.

Na Adventiranju kod Kazališta ne izostaje ni izvrsna ponuda pića. Osim toplim koktelima iz režije Fiorella i Three Monkeysa, posjetitelji su se mogli "ugrijati" i kuhanim rakijama, najpopularnijim zimskim adutom Rakhia Bara.  

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.