Hrvatski radio

Radio Rijeka

Akcija prikupljanja hrane za obitelji 3. maja završava u ponedjeljak

16.03.2019.

15:50

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Klub mladih Rijeka

Foto: Klub mladih Rijeka

Foto: - / -

Iz Kluba mladih Rijeka do sada su odvezli puna tri kombija i automobil potrepština. Zadnja tura na put će u ponedjeljak 18. ožujka, iza podneva. Svima koji još žele donirati - treba konzervirana hrana: mesni doručak, pašteta, sva konkretnija hrana u konzervama.

Dovoljno je i više nije potrebno brašno, pašta, riža, ulje, sol, pelati i šećer.

Imate li volje pomoći, konzerviranu hranu možete donijeti u Klub mladih Rijeka, Erazma Barčića 9A, znači od Teatra Fenice prema FINA-i, još do ponedjeljka u podne. Otvoreni su u subotu do 21 sat, u nedjelju od 15 do 21 sat te u ponedjeljak prijepodne.

Iz Kluba mladih ističu vatrogasca 3. maja Milana Franjkovića koji je s kolegama skladištio prikupljene potrepštine, vodio računa kome je pomoć najpotrebnija te pakirao i distribuirao pakete pomoći radnicima. Odradili su ogroman posao. 

Poručuju i da su ponosni na sve studente, umirovljenike, tvrtke, zaposlene, nezaposlene, sve one koji nisu iz Rijeke, a koji su prepoznali tešku situaciju obitelji trećemajaca. Upiti o tome kako pomoći stizali su i izvan Primorsko-goranske županije i iz drugih europskih zemalja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.