Hrvatski radio

Radio Rijeka

Alen Polić: Nakon glazbe i mikrofona, sreću sam pronašao na farmi!

10.03.2018.

15:45

Autor: Iva Črnjar Ivančan

Foto: privatne fotografije / Facebook

Foto: privatne fotografije / Facebook

Foto: - / -

Alen Polić, poznati pjevač, voditelj i zabavljač, nakon 22 godine u glazbenim vodama, odlučio je mikrofon, pozornicu, studio i festivale staviti u drugi plan i posvetiti se - farmi. I nikad nisam bio sretniji, kaže Alen.

"Zasad se više neću baviti javnim životom, posvetio sam se više sebi", kaže na početku našeg razgovora Alen Polić.

Prije dvije godine došle su prve kokice, kako ih Alen zove - djelatnice, i pokrenuo je svoj OPG. Danas se upravo time bavi - prodajom, sada već poznatih, Polićevih jaja. Oduvijek je bio vezan uz prirodu i životinje pa je sada Alen zapravo - svoj na svome.

"Kada se time baviš, tome se moraš posvetiti u potpunosti. Prema životinjama organiziram cijeli svoj dan, tome moraš pristupiti s poštovanjem i sa zahvalnošću se prema njima odnositi", priča Polić.

"Kada me pitaju zašto su jaja tako dobra, odgovor je odnos koji imam prema njima - životinje osjete kada im ne prijeti opasnost i kada s njima ostvariš odnos. Veseli me kada netko spozna to što sam ja spoznao - život sa životinjama i prirodom, to je ona frekvencija na koju bismo se svi trebali vratiti", kaže Alen.

Vratio se poljoprivredi i to je ono što istinski voli. Uz djelatnice, tu je i Vera, Alenova cimerica, odnosno pas kojeg Alen neizmjerno voli već četiri godine te dva pauna.

Nije se baš u potpunosti odmaknuo od mikrofona - još uvijek uređuje i vodi dvije radijske emisije, a ponekad i voditeljsku gažu. Što smo još saznali o Polićevoj farmi, poslušajte u emisiji Klasa optimist:

Foto: privatne fotografije / Facebook

Foto: privatne fotografije / Facebook

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.