Hrvatski radio

Radio Rijeka

Autotrans postaje Arriva: uskoro promjena imena i vizualnog identiteta

20.12.2017.

16:26

Autor: Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tvrtka Arriva, članica Deutsche Bahn grupe, najavila je u srijedu da će pod brendom Arriva početi poslovati tri hrvatske prijevozničke tvrtke koje ima u svom vlasništvu, a to su Autotrans, APP i Panturist.

Arriva je na hrvatskom tržištu prisutna od 2013. godine kada je preuzela Panturist, a sredinom ove godine preuzela je i riječku Autotrans grupu, u okviru koje je i požeški APP i nekoliko drugih prijevozničkih tvrtki. 

Kako se navodi u priopćenju, Arriva se nakon nedavnog preuzimanja Autotrans grupe odlučila za promjenu imena brenda i vizualnog identiteta svih tvrtki te sveobuhvatno unapređenje poslovnih procesa.

"S obzirom na promjenu imena, novi vizualni identitet dobiti će sjedišta tvrtki u Rijeci, Osijeku i Požegi, 27 kolodvora kojima tvrtka upravlja, kao i vozni park od preko 600 vozila, a cjelokupan proces rebrendinga odvijati će se tijekom čitave 2018. godine", ističu iz Arrive Hrvatska.

Generalni direktor Arriva Hrvatska Dražen Divjak naglašava kako će usporedo s brigom za korisnike intenzivno raditi na jačanju i nadograđivanju "snažnih temelja poslovanja u svrhu daljnjeg rasta i razvoja na domaćem i europskom tržištu".

"Želimo da svi naši korisnici Arriva brend doživljavaju kao spoj kvalitete, sigurnosti, inovativnosti i ekološke osviještenosti jer ga kao takvog i gradimo. Visoku kvalitetu usluge jamčimo modernim voznim parkom opremljen USB utičnicama i gratis WiFi uslugom, predanost održavanju visokih standarda sigurnosti na cestama dokazujemo korištenjem najnovije tehnologije, kontinuiranom provjerom sigurnosti svih vozila u floti i sustavnim treningom vozača, inovativnost se najbolje ogleda u razvoju digitalne ponude, a o ekološkoj osviještenosti nabolje govori sustavno investiranje u vozila koja ostvaruje niske emisije ispušnih plinova", izjavio je Divjak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.