Hrvatski radio

Radio Rijeka

Autotrolej: radničke karte za travanj u pola cijene

31.03.2020.

12:11

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Foto: - / -

Korigirane izvanredne autobusne linije Komunalnog društva Autotrolej prometuju od subote 28. ožujka. U najnužnijim situacijama od četvrtka je osiguran i prijevoz osoba s invaliditetom. Radničke karte za travanj za sve linije koštaju samo pola cijene, a prodaja je već počela.

Novi vozni redovi izvanrednih linija Autotroleja vrijede od subote 28. ožujka, a možete ih provjeriti OVDJE. Vozni redovi izrađeni su na temelju zahtjeva KBC Rijeka, Doma umirovljenika Kantrida, Bolnice Lopača i jedinica lokalne samouprave.

Prodaja karata po novoj cijeni krenula je u petak na kioscima Tiska i iNovina, a od ponedjeljka 30. ožujka kartu ćete moći kupiti i na prodajnom mjestu na Jelačićevom trgu od 6:30 do 13 sati. Prodajno mjesto na Jelačićevom trgu bit će dostupno zaključno do 3. travnja. 

Autotrolejeve radničke karte za travanj bit će upola jeftinije: mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 iznosi 188,50 kuna, za zonu 3 iznosi 237,50 kuna te za zonu 4 iznosi 286 kuna.

Svi oni koji su radničke karte već kupili na Jelačićevom trgu će do 3. travnja moći dobiti i povrat novca do pune cijene koju su platili. Povrat je moguć samo na tom prodajnom mjestu. 

Obzirom da su izvanredne linije organizirane isključivo za osobe koje javni prijevoz koriste za odlazak na posao i povratak s posla, prodaja karata za travanj za sve druge kategorije korisnika trenutno nije moguća, priopćili su iz Autotroleja.

Grad Rijeka je građanima koji koriste besplatan prijevoz osoba s invaliditetom specijalno prilagođenim vozilima, a to je usluga koju pruža KD Autotrolej, omogućava prijevoz i u ovoj izvanrednoj situaciji, ali isključivo kada je to najnužnije, primjerice zbog prijevoza do zdravstvenih ustanova.

Autotrolej karte za travanj u pola cijene, pripremila Gloria Fabijanić Jelović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.