Hrvatski radio

Radio Rijeka

Avion Croatia Airlinesa povezivat će PGŽ s Münchenom i zimi

27.10.2022.

13:03

Autor: Josip Krmpotić

Croatia Airlines

Croatia Airlines

Foto: HTV / HRT

Od 1. studenoga pa sve do 15. siječnja 2023. godine Primorsko-goranska županija bit će tri puta tjedno avionskom linijom povezana s bavarskom prijestolnicom Münchenom.

Svi zadovoljni potpisanim ugovorom

Svi zadovoljni potpisanim ugovorom

Foto: Josip Krmpotić / Radio Rijeka

Utorkom, četvrtkom i nedjeljom letjet će avioni Croatia Airlinesa na relaciji München – Rijeka – München. Povratna karta, u zrakoplovu koji će imati 76 sjedala, dostupna je na stranicama hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika po cijeni od 149 eura.


Ugovor o marketinškoj kampanji letova Croatia Airlinesa na toj potpisali su, u sjedištu PGŽ, uz nazočnost župana Zlatka Komadine, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov i direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa Slaven Žabo.


Za Zračnu luku Rijeka u Omišlju to je svakako vrijedan korak koji će pomoći da do kraja godine poprave broj letova, a za turističke neimare cijeloga Kvarnera veliko zadovoljstvo i brojnim priznanjima koja su na njihove adrese došla proteklih dana, ali i novom avio linijom prema Münchenu. 


Poslušajte što o dodatnim pogodnostima linije prema Minhenu kaže Žabo, a i kako sve komentira Peršić Živadinov:

Peršić Živadinov o letovima za Kvarner

Slaven Žabo o pogodnostima leta za München

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.