Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bajaga i Instruktori stižu u Opatiju

19.08.2022.

11:43

Autor: Albert Petrović

Ilustracija; Bajaga

Ilustracija; Bajaga

Foto: Sasa Miljevic / Pixsell

Na Ljetnoj pozornici, u ponedjeljak 22. kolovoza u sklopu festivala "Kolovozfest" nastupit će Bajaga i Instruktori.

Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za 22. kolovoza 2022. godine gdje će publika imati priliku čuti nove ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju "Tišina", "Ti se ljubiš (na tako dobar način)", "Zažmuri", "Plavi Safir", "Dobro jutro džezeri", "Muzika na struju", "220 u voltima", "Tamara", "S druge strane jastuka" i mnogi drugi. 


Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album "U sali lom" s kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom "Darja" koji je Bajaga pjevao u duetu s poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pjesme koje je radio za film "Moji drugovi", "Ni na nebu ni na zemlji" i "Pada vlada".


Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić Bajaga svojim se pjesmama upisivao u srca mnogih generacija obožavatelja.Kao i svi bendovi, Bajaga i Instruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati! Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji.


Cijena ulaznice je 190 kuna, a ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.


U sustret opatijskom koncertu s Bajagom je telefonski razgovarao naš Albert Petrović. Poslušajte:

Bajaga u susret opatiskom koncertu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.