Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bakar preko ljeta neprepoznatljiv!

24.07.2022.

13:53

Autor: Anja Matić

Bakar s leđa

Bakar s leđa

Foto: Miljenko Šegulja / Glas Hrvatske

"Margaretino leto" u punom je jeku! Tako je u Bakru sinoć, 23. srpnja održano jedno od finala ovogodišnje manifestacije - prvo izdanje modne revije na vodi.

Bakarskom šetnicom prošetali su modeli u kreacijama nekoliko hrvatskih dizajnerskih studija: Miau Couture, Sally Atelier, Stehlik Design, Peperoncina Design te Katarina Mamić Design aka Katelier. 


Večer je protekla lepršavo i glamurozno, a nakon revije uslijedio je after party uz koktele. Osim o reviji s našim Battifiacom direktorica TZ Grada Bakra Sonja Jelušić Marić razgovarala je i o odličnim turističkim rezultatima grada.

Ako želimo podizati standard i kvalitetu života naših sugrađana, moramo se strpiti da se završe veliki projekti koje je pokrenuo Grad Bakar.

TZ Grada Bakra Sonja Jelušić Marić

jeste li se već prošetali?

jeste li se već prošetali?

Foto: Josip Krmpotić / RR

Bakar bilježi porast od 25% noćenja u usporedbi s rekordnom 2019-om godinom, a u turizam i infrastrukturu nastavlja se ulagati još jače i više.


Više o rastućem turizmu, protekloj večeri, ali i ostatku programa najpoznatije kulturno-turističke manifestacije u Bakru poslušajte u nastavku:

emisija Na obedu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Na obedu kod Battifiace

Saku nedeju od polne do četiri ure z nami je Mario Lipovšek Battifiaca! Treba li još koja preporuka da u to vrijeme budete uz naš program? Ne treba, naravno! Čujemo se! :)

Poslušajte u Slušaonici