Hrvatski radio

Radio Rijeka

Beercoin - nova valuta - promocija na riječkom festivalu craft piva!

08.05.2018.

12:05

Autor: Matea Krmpotić

Foto: FB događaj

Foto: FB događaj

Foto: - / -

Prvo izdanje Picnica - festivala craft piva i roštilja - održat će se 11. i 12. svibnja u parku Pomorskoga i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka - Guvernerove palače. Za organizaciju je zaslužna tvrtka "Beercoin" i produkcija "Boom Bar-a"

Picnic će posjetiteljima ponuditi uživanje u craft pivu te u roštilju vrhunskih kuhara. Riječ je o spoju ambijenta i uživanja u pivu poznatih craft pivara te gastro delicijama.

U petak, 11. svibnja, posjetitelje će zabavljati Two Stupid Dogs te DJ Alen Tibljaš, dok će u subotu svoje nastupe održati bandovi Coffee Shop Acoustic te bend Vatra.

Festival će se održavati 11. i 12. svibnja od 17 do 2h; ulaz će prvoga dana biti besplatan za posjetitelje, dok će se drugog dana naplaćivati 30 kn. 

Sredstvo plaćanja na ovom festivalu je specifično - Beercoin je posebna valuta koju će posjetitelji moći dobiti u zamjenu za novac na blagajnama festivala.

Svoje sudjelovanje najavile su brojne pivovare iz svih krajeva Hrvatske i šire. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.