Hrvatski radio

Radio Rijeka

Berlinski techno velikan Mike Dehnert u riječkom Pogonu Kulture!

31.03.2018.

14:09

Autor: Matea Krmpotić

Foto: Mike Dehnert FB

Foto: Mike Dehnert FB

Foto: - / -

Iduće subote, 7. travnja, u riječkom Pogonu Kulture, nastupit će poznati berlinski DJ i producent Mike Dehnert. Ljubitelji elektroničke glazbe, ovom će prilikom moći poslušati njegov set u trajanju od tri sata. Ovo će mu biti prvi klupski nastup u Hrvatskoj, izuzev gostovanja na stranim festivalima.

Dehnert bilježi više od 20 godina iskustva na elektroničkoj sceni, a značajniji rad započinje 2007. godine kada je pokrenuo techno label Fachwerk Records, nešto kasnije i sublabele poput MD2 te house orijentirani Colombage.

Uz berlinskoga velikana, nastupaju i lokalni riječki DJ-i: one nBrx i Roland. Za vizualne efekte i grafičke animacije bit će zadužen riječki umjetnik OBLIK 3.

Njegova produkcija, prožeta live techno setovima te često obavijena grubim dub-om, u klubovima kao što su Berghain i Tresor, također je izdana po svijetu putem drugih izdanja uključujući i respektabilne labele poput Clone Records, Echochord Colour, Deeply Rooted House i Delsin. 

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 80 kuna, a više informacija o kupnji karata i samom događaju možete pronaći ovdje ili putem e-mail adrese cut.eventi@gmail.com. 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.