Hrvatski radio

Radio Rijeka

Biciklisti uživali u noćnoj vožnji Kostrenom

31.10.2021.

11:30

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: TZO Kostrena

Foto: TZO Kostrena

Foto: - / -

Tridesetak entuzijasta i zaljubljenika u prirodu i bicikliranje predvođenih vrhunskim poznavateljima kostrenskih staza iz Promotiv Travel Outdoor uživalo je u noćnoj rekreativnoj biciklističkoj turi Kostrenom, koja je bila u znaku popularnog Halloween-a.

Sinoć je u Kostreni uspješno održana biciklistička tura "Halloween Night Ride", tematska biciklistička vođena tura koja je krenula s parkirališta preko puta prepoznatljivog kostrenskog simbola - sidra, nastavila dalje prema Pavekima, te preko Svete Barbare prema Soplju i Solinu.

Vožnja je bila prilagođena uvjetima i tehničkim zahtjevima noćne vožnje, te su rekreativci s umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu svladati srednje zahtjevni prirodni teren i duljinu do 15 km kilometara s ukupnim usponom oko 300 metara, uživali u svakom metru.

Biciklisti iz Kostrene, riječkog prstena, Istre, Slovenije i Zagreba nakon obilaska planirane rute s oduševljenjem su se zaustavili ispred zgrade Turističke zajednice općine Kostrena gdje su ih u duhu Halloweena dočekali prigodni keksi slastičarnice Snjeguljica, kuhano vino pripremljeno po tradicionalnoj recepturi Quorum garden Kostrena, te oslikana kulisa za koju se pobrinula agencija Weeding 2 Book.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.