Hrvatski radio

Radio Rijeka

Black and white party za Moje mjesto pod suncem

09.11.2019.

14:19

Autor: HRT - Radio Rijeka

Black and white party za Moje mjesto pod suncem

Black and white party za Moje mjesto pod suncem

Foto: - / -

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i Rotary club Rijeka – Sveti Vid organiziraju humanitarni "Black and white party" na kojemu će kroz zabavni program i aukcije prikupljati sredstva za program "Moje mjesto pod suncem" udruge "Centar za kulturu dijaloga u Rijeci".

Humanitarna večera održat će se 21. studenog 2019. u hotelu Royal u Opatiji. Okupljanje započinje u 19 sati. Cijena ulaznice iznosi 350 kuna, a osim trosljednog menija i pića dobrodošlice, u nju je uključen zabavni program za koji će se pobrinuti grupa Venus, Nikolina Tomljanović i RiS dance centar Ivone Brnelić.

Na večeri će se održati i aukcija haljina dizajnerice Andree Anić Dokmanović, arhivskih vina i personaliziranih cigara, kao dodatan način prikupljanja sredstava za ovaj humanitarni cilj. Manja Penavić Dika iz Kruga i Kristijan Zulle iz Rotary kluba Rijeka-sv. Vid gostovali su u našem studiju i ispričali nam detalje o ovoj humanitarnoj akciji:

Manja Penavić Dika i Kristijan Zulle, pripremila Iva Pavletić Crnić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.