Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blagdanski servis

25.12.2013.

10:58

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tijekom blagdana Božića 25. prosinca i na 26. na Stipanju dežurne službe u Rijeci rade prema već uobičajenom blagdanskom rasporedu. Evo što su najavili:

Sve Brodokomercove prodavaonice u srijedu su zatvorene. U četvrtak će raditi od 7 do 12 sati, a Cash&Carry od 8 do 14 sati. Drugstore na Školjiću radi oba blagdanska dana od 7 do 24 sata. Tržnice će biti otvorene tek u četvrtak od 7 do 12 sati . 

Svi poštanski uredi na području središta pošte Rijeka bit će zatvoreni tijekom praznika. Benzinske stanice Ine Školjić, Mlaka, Škurinje, Cernik-Autoput rade non-stop. 

Oba blagdanska dana tijekom dana dežurna je ljekarna Krzo, a noćno dežurstvo, od 20 sati do 7 ujutro idućeg dana, organizirano je u ljekarni Centar. Dežurna ambulanta opće i obiteljske medicine te ambulanta za predškolsku djecu radi od 7 do 21 sat u Cambierievoj ulici 7. Ambulanta dentalne medicine radi blagdanom od 7 do 24 sata na istoj adresi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.