Hrvatski radio

Radio Rijeka

Boardati treba, bez obzira na kišu

31.01.2015.

14:30

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Carnival Snowboard Session ponovno je doveo najbolje europske snowbordere. Vještine pokazuju na rampi postavljenoj samo na dva metra od mora, na Gatu Karoline Riječke - kiši uprkos.

Jedno od najvećih i najzanimljivijih snowboard natjecanja u regiji, Carnival Snowboard Session, vratilo se na Gat Karoline riječke nakon jednogodišnje pauze. U organizaciji Snowboard kluba NINE i Turističke zajednice grada Rijeke, okupilo se dvadesetak najboljih snowboardera iz Hrvatske i pet europskih zemalja. Izvode vratolomije na atraktivnoj rampi koja, uprkos kiši, blistati pod snijegom što su ga u centar grada dovezli šleperi s Platka. 

Jedinstveni ambijent snowboardanja, tik uz more, jedan je od načina na koji organizatori promoviraju taj atraktivan sport, sve popularniji posljednjih godina. 

Nakon završetka natjecanja na Gatu Karoline riječke nastupit će Ramones Cover Band, Jonathan i Belfast Food, dok je after party predviđen u klubu Makina, Arca Fiumana. Ulaz na koncert, kao i na cjelodnevni Carnival Snowboard Session je besplatan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.