Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Bolji Matulji" - pet stranaka podržava Miodraga Šarca

01.02.2016.

14:06

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prijevremni izbori čekaju Općinu Matulji - birači će, početkom ili krajem ožujka, imati još jednu opciju nazvanu "Bolji Matulji". Njihov kandidat za načelnika Miodrag Šarac te kandidati za zamjenike Dunja Šimić i Alen Ružić predstavili su se u središtu Matulja.

Bolji Matulji su realnost ako prestanemo s prepucavanjima i umjesto političkih ambicija podržimo viziju boljega života. Onda će i Matulji postati bolje mjesto za život, poručili su kandidat za načelnika Matulja Miodrag Šarac i njegov tim. Da bi ostvarili cilj potrebno im je, kažu, zajedništvo, pa se u platformu Bolji Matulji koja podržava Šarca ujedinilo pet stranaka: Liburnijske stranke, HNS-a, HDZ-a, Akcije mladih i Nezavisne liste Željka Grbca.

Ujedinili smo se, rekao je Šarac, jer upravo mi izravno odlučujemo hoćemo li djeci omogućiti besplatne udžbenike, hoćemo li pokrenuti zonu Miklavje, hoćemo li izgraditi dom umirovljenicima... Prijevremeni izbori pokazat će jesnmo li bili u pravu kad smo se okupili u zajedničkoj građanskoj platformi svih u Matuljima. Stranačke interese stavili su u drugi plan.

Ni dosadašnji Matulji nisu bili loši, ali mogu biti bolji, ponosniji, na što mi možemo utjecati. Moraju napraviti iskorak i preteći okolna mjesta koja se brže od njih razvijaju kako bi postali lider razvoja ovoga kraja, poručuju članovi platforme Bolji Matulji. Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.