Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bremenita šutnja - roman koji prodire duboko u podsvijest i liječi dušu

26.04.2018.

10:13

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Lari Mari u studiju kod Glorije Fabijanić Jelović

Lari Mari u studiju kod Glorije Fabijanić Jelović

Foto: - / -

"Bremenita šutnja" je intrigantan, dubok i slojevit četvrti psihološki roman našega književnog dvojca Lari Mari, koji progovara o bremenu šutnje i što se događa kada se ne ispolji svoja prava priroda. Lari Mari su književnice koje liječe dušu, pa zato tako suptilno i pronicljivo ulaze u podsvijest.

Četiri kvalitetne, zanimljive i vrlo čitane knjige našega uspješnog književnog dvojca Lari Mari (autorica Larisse Kunić i Mariete Kola) već su na policama mnogih knjižara, ali i kućnih biblioteka. Na zadovoljstvo sve većeg broja čitatelja, pred mjesec dana izašao je njihov novi roman "Bremenita šutnja" koji su čitatelji i struka već okarakterizirali kao visokokvalitetno prozno djelo koje spada u sam vrh moderne književnosti.

"Bremenita šutnja" je intrigantan, dubok i slojevit četvrti psihološki roman našega književnog dvojca Lari Mari, koji progovara o bremenu šutnje i što se događa kada se ne ispolji svoja prava priroda.

Lari Mari su književnice koje liječe dušu, pa zato tako suptilno i pronicljivo ulaze u podsvijest, progovarajući o duševnim tajnama i bremenima koja upravljaju mnogim životima.

"Naš novi roman Bremenita šutnja čitatelja vodi u labirint neriješenih osjećaja koje zapravo ima svatko od nas. Naša glavna junakinja Medena upala je u vrtlog skrivenih emocija s kojima se ne zna nositi no roman vodi čitatelja na put samospoznaje, ne osuđujući, nego liječeći", govore Larisa i Marijeta te dodaju - "Ovo je roman o kojemu čitatelj nakon čitanja dugo razmišlja".

Naslovnica je zanimljiva te kao i ostale tri knjige ima svoju prepoznatljivu boju, zeleni labirint od mahovine s crvenim bubamarama i sitnim bijelim tratinčicama nade.

Nakon uspješnih promocija u Zagrebu, Puli i Osijeku, "Bremenita šutnja" će ove subote, 28. travnja biti predstavljena i u Rijeci, u prostoru La Bodege na Korzu, u 14 sati.

Poslušajte kako o svojoj novoj knjizi "Bremenita šutnja" govore Lari Mari u razgovoru s Glorijom Fabijanić Jelović:

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.