Hrvatski radio

Radio Rijeka

Bruno Petrali i Sarah&The Romans snimili spot za "Una sola volta ci si ama"

30.03.2016.

14:48

Autor: Jelena Butković, Albert Petrović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Talijanska verzija Robićeve pjesme "Samo jednom se ljubi" u izvedbi riječke skupine Sarah and the Romans i Bruna Petralija zaživjela je i u vizualnom obliku. Danas je na botelu Marina predstavljen spot koji su snimili Igor Modrić i Robert Kalčić.

Bruno Petrali počeo je raditi kao spiker na Radio Rijeci 1946. godine, a već godinu dana kasnije prenosio je na hrvatskom i talijanskom jeziku utakmicu Hajduk - Kvarner. Zatim glumi i pjeva u Talijanskoj drami Narodnoga kazališta "Ivan Zajc" gdje postaje i direktor, a u svojoj bogatoj karijeri pisao je i riječi za poznate šlagere.

Nedavno je legendarnu pjesmu "Samo jednom se ljubi" prepjevao na talijanski jezik i ona se odmah našla na top-listi našeg radija. "Una sola volta ci si ama" već dva mjeseca uspješno boravi na Glisti Radio Rijeke, a u spotu, kao i u pjesmi glavnu ulogu ima 91-godišnja legenda Bruno Petrali. Koncert grupe Sarah and the Romans, na kojem će kao gost nastupiti i Petrali, najavljen je za petak navečer na botelu Marina. S Brunom Petralijem razgovarala Jelena Butković - poslušajte razgovor i pogledajte spot:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.