Hrvatski radio

Radio Rijeka

''Ča band aid'' za riječke beskućnike

27.11.2013.

10:48

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U organizaciji Hrvatsko-austrijskog društva Rijeka 8. prosinca bit će održan humanitarni koncert za pomoć riječkim beskućnicima ''Još dobra ima''. Ulaznice su od danas u prodaji i na štandu na riječkom Korzu.

Želja organizatora je blagdane uljepšati i onima koji imaju najmanje, a osim prikupljanja sredstava za pomoć beskućnicima, cilj je i senzibilizacija javnosti za problem beskućništva jer beskućnici nisu nevidljivi, susrećemo ih svaki dan. Korisnici Prihvatilišta za beskućnike Ruže sv. Franje aktivni su i u pripremi koncerta: sudjelovali su u snimanju spota za pjesmu Još dobra ima. Režirao ga je Ivica Brusić Brujo, a kako izgleda možete vidjeti ovdje. Naime, Branko Barbir napisao je pjesmu Još dobra ima, skupio desetak glazbenika u Ča band aid, pa su zajedno i snimili pjesmu.

Na koncertu će nastupiti Branko Barbir, Mario BattifiacaKatja BudimčićKarin Kuljanić, Klapa Sol, Mirjana BobušTamara BrusićHelena BrajkovićAlen PolićJoso ButoracVoljen GrbacVivien GallettaMario Šimunović na gitari i Pjevački zbor mladih Josip Kaplan.

Da još dobra ima dokazat će svi ljudi dobre volje u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku s početkom u 19 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kuna u prodaji su u Turističkom informativnom centru, a od danas i na štandu na Korzu. Branko Barbir javio se u program Nevi Funčić. Poslušajte!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.