Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Cammeo" nastavlja prikupljati potpise, podrška stiže iz "Potrošača"

27.12.2016.

11:09

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Društvo "Potrošač" podržalo je inicijativu liberalizacije taksi-tržišta u Hrvatskoj, koju je pokrenula "Cammeo grupa". Promjenama u pravilima rada taksista korisnici bi dobili povoljniju i bolju uslugu, ističe "Cammeo" u priopćenju.

Cammeo grupa nastavlja s inicijativom liberalizacije taksi-tržišta. Podršku im pruža i društvo Potrošač, koje je na strani korisnika usluga taksista. Liberalizacijom tržišta pružila bi se veća mogućost izbora između različitih taksista, cijena i kvalitete, a omogućilo bi se i poticanje zapošljavanja oko pet tisuća osoba, navodi Cammeo u svojem priopćenju.

Podsjećaju da je 17. prosinca 2016. pokrenuta akcija prikupljanja potpisa za podršku građana njihovoj inicijativi. Akcija se nastavlja u svih deset gradova u kojima Cammeo posluje - Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Bjelovaru, Vukovaru, Koprivnici i Vinkovcima). Peticiju mogu potpisati svi putnici Cammeovih taksija tako da vozača zatraže obrazac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.