Hrvatski radio

Radio Rijeka

Čestitamo Sovama rođendan! A što oni kažu?

30.01.2015.

12:55

Autor: Iva Črnjar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radio Sova slavi 5. rođendan večeras na brodu Arca Fiumana. Za vas pripremaju koncert koji počinje u 22 sata, a na kojem nastupaju bendovi ''Muhe bez glave'' te ''Buco i kalašnjikovi''. Ulaz na Arcu je slobodan, a skupljat će se prilozi za riječku Socijalnu samoposlugu.

Jedini studentski medij u Rijeci - zajednički projekt Radio Rijeke i riječkog sveučilišta - obilježava pet godina svakodnevnog emitiranja. Studentski program do sada je realiziralo stotinjak studenata, izvještavajući o događajima iz akademskog života.

Pridružite im se večeras na rođendanskom slavlju, a dotad pokrećemo vremeplov i kao prave sove mudro ćemo prošetati prošlošću i sažeti petogodišnje dojmove. Kroz sjećanja i iskustva jedne stare Sove, jedne nove Sove i jedne Sove na odlasku provest će vas, naravno, još jedna Sova. S Frankom Blažić, Tomislavom Miličevićem i Borisom Kanazirom razgovarala je Iva Črnjar:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.