Hrvatski radio

Radio Rijeka

Čikatu prestižno priznanje Superplatz

14.01.2020.

18:08

Autor: Marta Ožanić

Foto: Aquapark Čikat, kamp Čikat

Foto: Aquapark Čikat, kamp Čikat

Foto: - / -

Njemački ADAC dodijelio je kampu Čikat s otoka Lošinja priznanje Superplatz. Time se kamp Čikat našao u probranom društvu najboljih europskih kampova. Ulaskom u sam vrh kamping industrije u Europi potvrdio je da je jedan od omiljenih kampova u Hrvatskoj.

Kamp Čikat nalazi se u istoimenoj uvali na otoku Lošinju, prostire se na 40-ak hektara te je idealan za obiteljski odmor i uživanje.

U lošinjskom kampu ne kriju zadovoljstvo novim priznanjem. "Superplatz priznanje dočekali smo s velikim veseljem. Ovo priznanje velika je čast, ali i obveza. Nastavit ćemo razvijati kvalitetnu i raznovrsnu ponudu, njome privlačiti goste iz Hrvatske i inozemstva te podizati standarde domaće kamping industrije.", poručuju iz kampa Čikat. Kako bi kamp uopće bio nagrađen Superplaztom morao je ispuniti stroge i zahtjevne kriterije ADAC-ovih inspektora te ostvariti najbolje ocjene u pet kategorija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.