Hrvatski radio

Radio Rijeka

Crikvenica slavi Dan Grada i 130 godina turizma!

14.08.2018.

10:17

Autor: Josip Krmpotić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća u lapidariju Hotela "Kaštel" u 19 sati počet će središnja proslava Dana Grada Crikvenice. Nakon završetka procesije slijedi koncert Marka Tolje, nastup grupe "Mistral" te za kraj - vatromet.

U 19.30 sati na Trgu Stjepana Radića održat će se i predstava za djecu, a od 21 sat krenut će, u čast Velike Gospe, zaštitnice Crikvenice, procesija svijeća koja svake godine okuplja više od tisuću Crikveničana i gostiju te proći središtem grada i stati na glavnom trgu.

Nakon završetka procesije slijedi koncert Marka Tolje, nastup grupe "Mistral" te za kraj - pred ponoć - vatromet kojim će biti obilježen i Dan Grada, ali i 130 godina turizma u Crikvenici te 25 godina lokalne samouprave.

"Toliko imamo projekata da smo tek sad u zaletu i sad dolaze prave investicije prema onome što je bilo, imamo stvarno već predviđene milijunske projekte i učinit ćemo Grad još kvalitenijim i boljim za život", kaže gradonačelnik Damir Rukavinabudućnosti življenja u Crikvenici.

Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.