Hrvatski radio

Radio Rijeka

Crikvenica: Villa "Harmonie" među deset svjetskih naj objekata

26.01.2016.

12:30

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Villa "Harmonie" u Crikvenici uvrštena je među deset najatraktivnijih svjetskih smještajnih objekata na listi Booking.com "2015 Guest Review Awarda". Na toj listi je Hrvatska dobro prošla jer su osim Crikveničana tu i objekti iz Trogira i Skradina.

Guest Review Award je godišnje priznanje dodijeljeno za više od 280.000 smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta. U Hrvatskoj je priznanje dobilo 9.310 smještajnih objekata, a njihova je zajednička prosječna ocjena recenzija gostiju na Booking.com-u u prošloj godini bila sjajnih 8,9.

Unutar popisa nagrađenih izdvojeno je deset vodećih svjetskih smještajnih objekata koji su dobili posebno priznanje u pet kategorija. Među njima su tri objekta iz Hrvatske: apartmani Villa "Harmonie" Crikvenica u kategoriji Doručak šampiona, Aparthotel "Bellevue Trogir" u kategoriji Najtoplija dobrodošlica te kuća za odmor "Ankora" Skradin u kategoriji Najbolji domaćin.

Villa "Harmonie" trenutno na stranici Booking.com ima prosječnu ocjenu 9,5 temeljem 241 recenzije. Osim uređenosti smještaja i raznovrsnih usluga (aktivnosti poput surfanja, vodenog parka i sl., besplatan prijevoz do zračne luke itd.), za osvajanje titule bila je presudna i često isticana ljubaznost, susretljivost i trud domaćina - obitelji Vukadin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.