Hrvatski radio

Radio Rijeka

Crni ponedjeljak na cestama

04.11.2013.

22:18

Autor: Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vozač osobnog automobila poginuo je u trostrukom sudaru na Jadranskoj magistrali u Kraljevici. Maloljetnu pješakinju u Osječkoj ulici ozlijedilo je dostavno vozilo, a staricu na Gornjem Zametu oborio je autobus.

U Osječkoj oborena pješakinja                                Teško je ozlijeđena maloljetna pješakinja, koju je u Osječkoj ulici u Rijeci u 14 sati oborilo dostavno vozilo. Cestu je prelazila na pješačkom prijelazu, a nakon nesreće prevezena je i zadržana na liječenju u KBC-u na Sušaku.

Kasno poslijepodne dogodila se teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali, na izlazu iz Kraljevice, blizu skretanja za otok Krk. Na mjestu događaja preminuo je 76-godišnji vozač osobnog automobila nakon što je prešao na suprotni kolnički trak i udario u dva osobna vozila. Još je jedna osoba lakše ozlijeđena. Taj dio Jadranske magistrale bio je zatvoren oko tri sata zbog očevida. Uzroci nesreće još se utvrđuju.

Navečer je u Rijeci nastradala 83-godišnja pješakinja. U Ulici Milice Jadranić na nju je, izvan pješačkog prijelaza, naletio autobus Autotroleja na liniji 3. Prevezena je u bolnicu i kasno navečer nije se mogla doznati ozbiljnost njezinih ozljeda, ali prve informacije iz PU primorsko-goranske govorile su da je pri svijesti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.