Hrvatski radio

Radio Rijeka

Damir Jovetić: Hrvatsku u 2016. godini očekuje "reset" i "restart"

06.01.2016.

16:13

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dvadeset i drugu godinu zaredom u Rijeci se Dan astrologa obilježava tradicionalnom javnom astrološkom globalnom prognozom dugogodišnjeg suradnika Radio Rijeke, astrologa Damira Jovetića. Što nas, sudeći prema zvjezdoznancu, očekuje u 2016?

Na blagdan Sveta tri kralja - koji su do tek rođenog Isusa došli slijedeći betlehemsku zvijezdu - astrolozi obilježavaju kao svoj dan. Hoće li, prema onome što je "zapisano u zvijedama", biti kritičnih, dramatičnih, inspirativnih ili neočekivanih trenutaka u 2016. u Rijeci, Hrvatskoj i svijetu, saznala je danas u podne uvijek brojna publika u Zimskome vrtu riječkoga hotela Bonavia. 

Uoči svog nastupa, astrolog Damir Jovetić gostovao je u našoj emisiji "Tris" i iznio dio svojih predviđanja za godinu koja je upravo započela. Ukratko: Hrvatska se ove godine "resetira" i ima izvrsne aspekte za gospodarski "restart". Iako je 2016. godina ratoborne planete Mars, ne moramo strahovati od Trećega svjetskog rata, premda će biti brojnih ratnih sukoba.

A ono čime će se svijet jako puno baviti ove godine jest TTIP - Transatlantski sporazum o trgovini i ulaganjima. Hoćemo li, nakon ulaska u "superdržavu", tj. Europsku uniju, uskoro postati dio neke još veće "megadržave", bit će jasnije potkraj godine u kojoj svijet očekuju i važni izbori, poput onih u Njemačkoj i SAD-u. Poslušajte što kaže Jovetić:

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.