Hrvatski radio

Radio Rijeka

Damir Urban poklanja svirke po riječkim kvartovima

17.04.2020.

10:16

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Danas od 11.30 sati, na Podvežici, u ulici Martina Kontuša (kod marketa Brodokomerc Nova), Damir Urban, Luka Toman i Sandi Bratonja održali su iz Turističkog autobusa prvi od 12 malih glazbenih nastupa kao poklon svim Riječanima u vrijeme epidemije koronavirusa.

Tijekom dana mini koncerti, u trajanju od desetak minuta, bit će održani na još 11 lokacija po cijeloj Rijeci. Sve lokacije na kojima će se održavati svirke odabrane su na način da građani neometano mini koncert mogu pratiti bez napuštanja svojih domova, prozora i balkona.

Cjelodnevna mini turneja po riječkim kvartovima iz Turističkog autobusa održava se na inicijativu Damira Urbana i uz potporu Grada Rijeke, a kao poklon svim građanima te kao podrška inicijativi #ostanidoma kao mjere sprječavanja širenja epidemije koronavirusom.

Mole se građani da poštuju mjeru socijalne distance, ključnu u borbi sprječavanja zaraze, i da se ne okupljaju na ulici nego da koncerte prate iz svojih kuća i stanova, odnosno s balkona i prozora.

Poslušajte razgovor s Damirom Urbanom s turističkog autobusa koji je u tom trenutku bio na Kozali:

Damir Urban iz turističkog autobusa, pripremila Neva Funčić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.