Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dan policije: uz maksimalan trud moraju doći i rezultati

26.09.2017.

13:32

Autor: Olivera Vinković

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sv. Mihovil je zaštitnik policajaca pa je njegov spomendan ujedno i Dan Hrvatske policije. U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci je danas prigodnom svečanošću, uz nazočnost brojnih predstavnika Grada i PGŽ te crkve, svoj dan obilježila i Policijska uprava Primorsko-goranska.

Na svečanosti su priznanja za svoj doprinos u radu policije primili najistaknutiji djelatnici: Željko GrčkoNikola IbrašimovićDražen BeovićKsenija VelčićIvica Brozović i Tatjana Sanković.

Novoizabrani načelnik Tomislav Dizdar, koji je već 28 godina u službi policije, istaknuo je da s kadrovima koji su na raspolaganju, onima koji daju maksimalni trud, rezultati moraju uslijediti. 

"Naša zadaća je da stanje sigurnosti i stabilnost bude na što većoj razini, da nonica, kad prošeta kvartom, bude sigurna da je neće netko zaskočiti, otrgnuti torbicu, dakle ona će biti sigurno zadovoljna kad vidi policajca u blizini", zaključio je Dizdar. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.