Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Dani hrvatskog turizma": Opatija jedna od najboljih destinacija zdravlja

25.10.2018.

10:37

Autor: Gloria Fabijanić Jelović

Foto: TZ Opatija

Foto: TZ Opatija

Foto: - / -

Opatija je jedna od najboljih destinacija zdravlja u Hrvatskoj, dok je Thalassotherapia Opatija drugu godinu za redom najbolje spa lječilište u Hrvatskoj. Opatija se ponosi i najboljom policajkom u Hrvatskoj, Marinom Sverić, policijskom službenicom za prevenciju iz Policijske postaje Opatija.

Laureati su i putnička agencija Medadria Rijeka, Mali Lošinj kao najuspješnija destinacija za ljetni odmorišni turizam, prodavačica Ira Župan Bogdanović iz Crikvenice i Biserka Regvat iz TZ grada Malog Lošinja.

Posebna priznanja dobili su Marina Punat za najinovativniju ponudu, gradonačelnik Novog Vinodolskog, Velimir Puškarić za 140 obljetnicu organiziranog turizma i gradonačelnik Damir Rukavina za 130 godina turizma u Crikvenici.

Nagrade su sinoć proglašene u sklopu tradicionalne manifestacije "Dani hrvatskog turizma" na Hvaru.

Dani hrvatskog turizma, koje organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, nastavlja se danas susretom predstavnika Vlade s turističkim djelatnicima. Večeras će se dodijeliti i turističke nagrade u kategoriji TOP 10 hrvatskog turizma.

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.