Hrvatski radio

Radio Rijeka

Darovi za mališane u Dječjoj bolnici Kantrida - skromni, ali vesele

21.12.2015.

12:49

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Da božićne darove dobiju i djeca koja umjesto u svojim domovima blagdane provode u dječjoj bolnici na Kantridi, pobrinuli su se roditelji djece s urođenom srčanom greškom u Primorsko-goranskoj i Istarskoj županiji.

Akciju darivanja bolesne djece već tradicionalno u prosincu provode roditelji djece s urođenom srčanom greškom s područja Primorsko-goranske i Istarske županije uz pomoć sponzora. Skromne poklone podijelili su mališanima u Dječjoj bolnici Kantrida na Odjelu pedijatrije i Klinici za kirurgiju koji u vrijeme blagdana ne mogu biti u krugu svojih obitelji.

Cijeloj akciji ove su se godine pridružila djeca, roditelji i djelatnici OŠ Klana. Darivanjem su razveselili bolesnu djecu te i njihovim roditeljima još jednom pokazali da nisu sami. Humanitarcima se u ime djece, njihovih roditelja i djelatnika bolnice zahvalio voditelj Odjela dječije kardiologije prim. mr. Neven Čače.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.