Hrvatski radio

Radio Rijeka

Delnice nagrađene Suncokretom ruralnog turizma Hrvatske

30.01.2020.

12:15

Autor: Nenad Lučić

Foto: Nenad Lučić/ HRT - Radio Rijeka

Foto: Nenad Lučić/ HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Za kvalitetu turističke ponudu u zimskom dijelu godine Grad Delnice je nagrađen još jednim vrijednim priznanjem. Na ovotjednoj je dodjeli nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, Udruga za turizam i razvoj „Klub članova selo" na listu dobitnika uvrstila i projekt Delničke adventske bajke.

Time je potvrđen njezin status kvalitetne tradicijske manifestacije, zbog koje su Delnice lani proglašene jednim od najpoželjnijih kontinentalnih odredišta u razdoblju Adventa.

"Iz godine u godinu manifestacija raste kvalitetom sadržaja i brojem posjetitelja, a to se posebno odnosi na individualne goste. Mislim da se ovaj trud oko Delničke adventske bajke u proteklih sedam godina doista isplatio." rekla je zamjenica gradonačelnika Delnica Katarina Mihelčić dok je direktor gradske turističke zajednice Petar Hrg izjavio: "Moramo i nadalje razmišljati kako Delničku adventsku bajku širiti i oplemenjivati novim sadržajima. Budemo li tako radili i razmišljali, ne treba sumnjati da nas u turizmu čekaju još bolji dani."Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.