Hrvatski radio

Radio Rijeka

Delnička bajka i poslije adventa!

28.12.2021.

14:28

Autor: Nenad Lučić

Zagrebačke pahuljice u Delnicama

Zagrebačke pahuljice u Delnicama

Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka

Vrijeme Adventa je završeno, no zbog velikog zanimanja posjetitelja, sadržaji koji su obilježili Delničku Adventsku Bajku odvijat će se u Delnicama i početkom iduće godine. 

Nakon dječjeg ispraćaja stare godine, uobičajena vikend ponuda raznih događaja gostima će na središnjem gradskom trgu i u Selu Bake Mraz biti dostupna 2. i 9. siječnja.


Za razliku od lani, ovogodišnji blagdani u Gorskom kotaru protječu bez mnogima željenog, snježnog ugođaja, no zato na klizalištu u Delnicama ne manjka uživanja na ledu. Potvrđuju to, u društvu delničke Bake Mraz, članice najpoznatijeg hrvatskog Kluba sinkroniziranog klizanja "Zagrebačke pahuljice" čija team menageriza Zora Vukoja ističe da se u Delnicama odlično osjećaju. 


"Stvarno uživamo na odličnoj ledenoj podlozi. Njome su zadovoljne naše natjecateljice, a kvalitetu leda te cijeli beck up koji nudi klizalište hvale i naše trenerice", rekla je Vukoja u izjavi koju možete preslušati u nastavku:

Vukoja: Osjećamo se dobrodošlo

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.