Hrvatski radio

Radio Rijeka

Delnički maturanti prisjetili se tragično preminulog kolege Tonija Grgurića

19.05.2017.

13:37

Autor: Nenad Lučić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pod geslom "Pjesmom, a ne brašnom" još je jedna generacija maturanata Srednje škole Delnice dostojanstveno obilježila kraj svoga školovanja. Ovogodišnji su maturanti, njih 54, današnji dan započeli dirljivim prisjećanjem na svoga tragično preminuloga školskog kolegu Tonija Grgurića.

Tijelima su ispisali početno slovo njegovog imena, uokvireno srce i pustili u zrak šezdesetak balona, te potom u organiziranoj koloni krenuli gradskim ulicama do dvorane Radničkog doma. Tamo je, kao i ranijih godina, upriličen glazbeno-zabavni program.

"Ponovila bih sve jer jako mi je žao što odlazim. Znam da nas sada čekaju nove stvari, obaveze, ljudi i trenuci, ali vratila bih se kada bi to bilo moguće i zamijenila samo jedan dan da se vratim", rekla je maturantica Matea Jakovac, tijekom emocijama obilježenog slavlja maturanata u Delnicama.

Maturante je pohvalila i profesorica Ljiljanka Abramović Muhvić: "Bili su jako dobra generacija, s njima se moglo sve dogovoriti, pomagali su jedni drugima i uz njih jednostavno nismo mogli ostarjeti. Nadam se da će i dalje biti uspješni, živi i zdravi te ostvariti svoje ciljeve."

Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.