Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dječji vrtić u Ravnoj Gori: upisi djece idućega tjedna

11.09.2020.

13:48

Autor: Nenad Lučić

Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Nenad Lučić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Na novom dječjem vrtiću u Općini Ravna Gora, vrijednom oko 15 milijuna kuna, građevinari su tijekom ljeta dovršili posao, a na sjednici Općinskog vijeća održanoj u četvrtak predvečer sudionici su informirani i o netom otvorenom natječaju za upis djece.

Utvrđena je i procedura zapošljavanja djelatnika, a oba će postupka trajati tijekom idućega tjedna te biti usklađena s nastojanjem da moderna predškolska ustanova čim prije otvori vrata budućim polaznicima.

Od četvrtka je poznata i cijena koju će roditelji polaznika plaćati za vrtić, kao i ukupni iznos ekonomske cijene koju će u većem udjelu snositi Općina Ravna Gora.

Cijena vrtića bit će 780 kuna za cjelodnevni te 650 kuna za poludnevni boravak polaznika. Ukupna, ekonomska cijena vrtića po djetetu bit će 2.800 kuna.

Nakon svega, možemo biti zadovoljni činjenicom da su građevinari odradili vrhunski posao, a prijam djece u vrtić bit će 23. rujna, najavio je općinski načelnik Mišel Šćuka, poslušajte:

Šćuka: Možemo biti zadovoljni, pripremio Nenad Lučić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.