Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dodjelom nagrada najuspješnijim izlagačima zaključen 5. Rijeka Nautic Show

01.10.2017.

12:45

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas završava 5. Rijeka Nautic Show. Ove se godine predstavilo sedamdesetak proizvođača plovila i opreme na izložbenim prostorima koji su, kao i prijašnjih godina, smješteni na Gatu Karoline Riječke i prostorima između Adamićevoga gata i Rive Boduli.

Stručni žiri u sastavu Branko Šuljić, dugogodišnji urednik priloga Auto Moto Yacht, Zoran Barišić, predsjednik stručnog savjetodavnog tijela RNS-a i Boris Vukušić, predsjednik udruge male brodogradnje pri HGK, odabrao je najuspješnije izlagače i eksponate kojima su danas uručune skulpture brodskog kompasa i diplome.

Nagrađeni su:

Zlatnu skulpturu brodskog kompasa – tvrtka Vineta za brodicu MONACHUS 45 ISSA

Srebrnu skulpturu brodskog kompasa – Interadria za brodicu KEY LARGO ONE

Brončanu skulpturu brodskog kompasa  - Planet Marine za brodicu MANTA 700

Skulpturu brodskog kompasa dobile su i sljedeće tvrtke:

Belmarin za brodicu BELMARIN QUINTUS

Bojan Cinotti za MARINE DRON

Metamarine za RONILAČKO ODIJELO

TKV Zadar za HRVATSKU PROIZVODNJU KONOPA

SAIL-ING za ponudu TEČAJEVA JEDRENJA

Diploma je uručena i tvrtki ACI d.d. za potreban doprinos u organizaciji sajma. Skulptura brodskog kompasa uz posebnu zahvalu pripala je i Hrvatskoj ratnoj mornarici za popularizaciju pomorstva.

Andrija Vitezić, predsjednik Organizacijskog odbora RNS, Kazimir Mihić, tajnik Zajednice tehničke kulture Rijeka i Silvano Skočaj, koordinator sajma dobili su nagradu Udruženja male brodogradnje za doprinos u promicanju domaće brodogradnje.

Sajam Rijeka Nautic Show možete još danas pogledati do 19 sati.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.