Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dogovorena suradnja riječkog Veleučilišta i Udruženja obrtnika Opatija

07.07.2020.

13:31

Autor: Vladimir Jurić

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: Vladimir Jurić / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

U sjedištu Udruženja obrtnika Opatija danas je potpisan sporazum o poslovnoj suradnji između Veleučilišta u Rijeci i Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga. Sporazum su potpisali Mauricio Počekaj - predsjednik Udruženja obrtnika i dr. sc. Saša Hirnig - dekan Veleučilišta.

Sporazumom je omogućeno povoljnije studiranje za članove Udruženja obrtnika: obrtnike, članove uže obitelji i zaposlenike.

Ovisno o broju zainteresiranih za studiranje i cjeloživotno školovanje, budući studenti na Veleučilištu u Rijeci imat će za svaku godinu od 10 do 15 posto popusta. Naglašeno je da godina za studij u Rijeci košta 6.320 kuna, dok studiranje na ispostavi u Poreču dođe 7.000 kuna.

Potpisivanju je bio nazočan i zamjenik gradonačenika grada Opatije, te potpredsjednik Udruge obrtnika Opatije Emil Priskić, koji nije krio zadovoljstvo što se i ovim putem pomaže obrtnicima, njihovim obiteljima i zaposlenicima.

Poslušajte izjave Saše Hirniga, Mauricija Počekaja i Emila Priskića:

Emil Priskić izjava, pripremio Vladimir Jurić

Mauricio Počekaj izjava, pripremio Vladimir Jurić

Saša Hirnig izjava, pripremio Vladimir Jurić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.