Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dom zdravlja PGŽ: dežurne stomatološke ambulante za hitnoće

28.03.2020.

11:16

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Foto: - / -

Iz Doma zdravlja Primorsko-goranske županije javili su da su osigurali dostupnost dentalne zdravstvene zaštite za sve hitne slučajeve - od ponedjeljka 30. ožujka bit će dostupne dvije ordinacije dentalne medicine svakoga radnoga dana od 8 do 20 sati te jedna vikendom.

Radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusa i očuvanja dostupnosti dentalne zdravstvene zaštite, za hitne stomatološke intervencije pacijentima će biti dostupne dvije ordinacije, jedna na Vežici i jedna u centru Rijeke.

Stomatološka ordinacija koja je inače bila dostupna vikendima i blagdanima u Cambierijevoj ulici pred neko vrijeme je, zbog toga da bi se osigurala mogućnost izbjegavanja socijalnog kontakta među pacijentima, premještena u prostore Doma zdravlja u Studentskoj ulici 1 u Rijeci, u zgradu preko puta Pomorskog fakulteta. Novost je da će ta ordinacija sada biti dostupna i radnim danima te subotama, nedjeljama i blagdanima od 8 do 20 sati. Njihov broj telefona je 494 896.

Druga ordinacija je u prostoru Doma zdravlja na Vežici, adresa je Martina Kontuša 18, a stomatolog će tamo biti dostupan radnim danom od 8 do 20 sati. Njihov broj telefona je 453-548. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.