Hrvatski radio

Radio Rijeka

Dora ostaje u Opatiji još tri godine

28.03.2021.

10:54

Autor: HRT

Dora ostaje u Opatiji još tri godine (Foto: Pixsell)

Dora ostaje u Opatiji još tri godine (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

U Opatiji je dogovoren produžetak suradnje Hrvatske radiotelevizije i Grada Opatije, kojim Izbor hrvatske pjesme za Eurovoziju Dora i Glazbeni dani HRT-a i iduće tri godine ostaju u tom festivalskom gradu.

Ovim sporazumom nastavit će se festivalska tradicija grada koja traje još od davnih pedesetih godina prošlog stoljeća. "Opatija je izvrstan domaćin, a Dora je ove godine bila naša najgledanija emisija u veljači, bez obzira što zbog epidemiološke situacije u dvorani nije bilo gledatelja. Do iduće Dore, 2022. godine, nadamo se da će se situacija promijeniti nabolje i da će manifestacija biti višednevna", rekao je Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačićkoji vjeruje da će se u te tri godine nastaviti opatijski "uspješan festivalski niz", na zadovoljstvo svih gledatelja i slušatelja.

"Dora i u iduće tri godine ostaje u Opatiji i to je činjenica koja nam puno znači i zbog koje mi je izuzetno zadovoljstvo potpisati ovaj ugovor s HRT-om", rekao je gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i naglasio kako Opatiji ovaj festival donosi veliku promociju putem televizije i dugih medija. "Kako bismo i dalje zadržali visok nivo cijelog projekta, već danas započinjemo pripreme za Doru 2022." naglasio je Dujmić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.