Hrvatski radio

Radio Rijeka

Društvo "Naša djeca" Opatija: 65 godina s djecom i za djecu

22.06.2017.

11:57

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Društvo "Naša djeca" Opatija proslavilo je 65 godina postojanja druženjem ispred Umjetničkog paviljona "Juraj Šporer" u Opatiji. Bilo je, kako i priliči društvu koje vječno ostaje mlado ružeći se s najmlađima, živo, veselo i sadržajno.

Slavljeničko druženje održano je pod motom "65 godina s djecom i za djecu", a okupljene su pozdravile zamjenica opatijskog gradonačelnika Vera Šantić, dječja gradonačelnica Petra Deranja i pročelnice Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade PGŽ-a Dragica Marač.

U rođendanskom programu nastupali su učenici umjetničke škole Matka Brajše Rašana iz Labina - područni odjel Lovran Marcel BrozovićStefano Mihalć i Andria Grgić pod stručnim vodstvom Mihalja Ivkovića i mališani iz talijanske radionice Girotondo. Tijekom susreta bila je postavljena izložba likovnih radova likovne radionice "Grad" pri DND-u Opatija koju vodu učiteljica Likovne kulture Ana Paris te mnogobrojni rekviziti za fotografiranje u prigodnom okviru sa fotografijama iz duge DND-ovske povijesti. 

Uz zahvalu svim članovima, korisnicima i volonterima koji su doprinijeli radu udruge, tajnica Sanja Škorić najavila je svečanu skupštinu što će biti održana 13. studenog, na dan osnivanja Društva "Naša djeca" Opatija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.